BOG GA JE STVORIO ZA SVE! Novak Đoković sa mnogo emocija zapevao hit Željka Joksimovića (VIDEO)

Novosti online

24. 07. 2022. u 22:01

SNIMCI slavlja Novaka Đokovića nakon nedavno osvojenog Vimbldona ne prestaju da kruže medijima i društvenim mrežama.

БОГ ГА ЈЕ СТВОРИО ЗА СВЕ! Новак Ђоковић са много емоција запевао хит Жељка Јоксимовића (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/ Facebook

Sa vimbldonskim peharom na stolu, Nole je u jednom trenutku zapevao hit koji je proslavio Sting, "I'm an Englishman in New York" (Englez sam u Njujorku)

U moru fotografija i video materijala, negde u zapećku ostao je jedan unikatan snimak, koji pokazuje da Novak itekako ume lepo da "pusti glas", a da mu je bog, nekako dao talenta za sve, pa čak i pevanje.

Srpski as se opustio pored poznatog pevača Saše Kovačevića i uz mnogo emocija zapevao veliki hit Željka Joksimovića - "Nisam ja supermen".

Video je izazvao lavinu komentara oduševljenih obožavaoca kralja "belog sporta", a zaključak je bio da Nole zapravo jeste "Srbin sa planete Kripton".

Podsetimo, Novak Đoković posle slavlja sa navijačima ispred Starog dvora u Beogradu, žurku je nastavio u jednom prestoničkom restoranu sa Jelenom i prijateljima.

Saša Kovačević pevao je na dočeku, a potom i na slavlju našeg asa sa porodicom i najbližim prijateljima posle osvajanja sedmog Vimbldona u karijeri. 

BONUS VIDEO: VELIČANSTVENI NOVAK: Top 10 tenisera po nedeljama provedenim na čelu ATP liste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)