NOLE 007: Novak Đoković u ulozi DŽejmsa Bonda! Fotografija koja je zapalila društvene mreže

Novosti online

26. 07. 2022. u 19:34

DOK je pre nekoliko dana ceo teniski svet čekao da vidi da li će Novak Đoković moći da putuje u Ameriku na Ju-Es open, on se odmarao u Crnoj Gori i uživao posle još jednog osvajanja najprestižnijeg grend slema.

НОЛЕ 007: Новак Ђоковић у улози Џејмса Бонда! Фотографија која је запалила друштвене мреже

FOTO: Photo joiner

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako Nole uživa u vodenim sportovima i uz instruktora pokazuje koliko je spretan na dasci, kao i kakav nestvaran balans poseduje.

A sada je isplivala i jedna sjajna fotografija, koje se munjevito raširila internetom i zapalila obožavatelje "kralja belog sporta".

Na njoj, najbolji srpski teniser, koji je igrom slučaja osvojio sedmi Vimbldon u karijeri, nedoljivo podseća na "agenta 007", poznatijeg kao Džejms Bond. 

A komentari su zaista bili urnebesni.

- "Novak je naslednik Danijela Krejga", "Džejms Bond je Srbin", "Svi najbolji delovi Džejmsa Bonda snimljeni su u Crnoj Gori", "Nole idi na audiciju, savršeni si za ulogu agenta 007" - bili su samo neki od komentara...

Podsetimo, kako stvari stoje, Novak Đoković zbog odlučne odluke da odbije vakcinaciju propustiće ovogodišnju turneju po Americi, što će dovesti do toga da naš as ne bude više ni u prvih 10 na ATP listi.

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke Andree Prisakariju čitaocima „Novosti“

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a