IDI, IDI, NESANICE! Italijan priznao da zbog Đokovića noćima nije mogao da spava

O. M.

27. 07. 2022. u 18:00

TEŠKO da je Janiku Sineru neka uteha što je bio jedini teniser koji je naterao Novaka Đokovića da odigra pet setova na putu do sedme vimbldonske krune. Šta više, mladi Italijan je priznao da noćima nije mogao da spava zbog saznanja da je ispustio 2:0 u setovima protiv najboljeg tenisera sveta svih vremena.

ИДИ, ИДИ, НЕСАНИЦЕ! Италијан признао да због Ђоковића ноћима није могао да спава

FOTO: Tanjug/AP

Iako je ponosan na sve što je uradio u tom meču kao i na putu do četvrtfinala Vimbldona, deseti igrač sveta žali zbog nekih stvari koje su ga odvele u poraz protiv Novaka.

- Nisam spavao posle tog meča. Odmah sam otišao da pogeldam najzanimljivije detalje, želim uvek da naučim iz grešaka - rekao je Siner za rimsku Republiku.

JAnik, koji je odnedavno prvi reket Italije jer je na ATP listi pretekao Matea Beretinija, smatra da je jedna od odobrih stvari u njegovom nastupu bila to što je stekao iskustvo igranja na travi, ali njemu je najdraže što je ukrstio rekete sa Novakom.

- Mogu da izvučem mnogo pozitivnih stvari iz ovog nastupa. Igrao am odličan meč protiv Novaka na Centralnom terenu. Žalim što nisam bio agresivniji u trećem i četvrtom setu. U petom nisam mogao ništa da učinim - rekao je Siner, dodavši da je za njegov pad u igri "kriv" Đoković jer je pred kraj meča igrao neverovatno dobro.

- Igrao sam protiv zveri s druge strane mreže. Zaslužio je da pobedi - zaključio je Siner.

Italijan se nedavno povukao sa turnira u Hamburgu vzbog povrede zgloba, ali se vratio na teren ove nedelje nastupom u Umagu.

- NA svakom turniru igram da bih ga osvojio. Posle povreda i drugih problema ove sezone, ono što sam uradio na Vimbldonu dalo mi je dosta novog samopouzdanja - rekao je Siner.

BONUS VIDEO - Novak Đoković u Visokom na otvaranju teniskih terena

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)