NADAL NA SUDU! Skandal trese tenisku planetu: Argentinac raskrinkao, pa tužio alavog Rafu

Novosti online

28. 07. 2022. u 21:00

NASTAVLjA se turbulentan period za "bika sa Majorke". Rafael Nadal se konačno ratosiljao optužbi za doping, ali po svemu sudeći, i naredni period u životu Španca obeležiće kontroverze...

НАДАЛ НА СУДУ! Скандал тресе тениску планету: Аргентинац раскринкао, па тужио алавог Рафу

Tanjug/AP

Naime, poznati argentinski biznismen Lisandro Borges, podneo je tužbu protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji. On od Rafe potražuje 10 miliona evra, a u pitanje je doveo ugovor koji je Španac potpisao za južnoameričku turneju, na kojoj je trebalo da nastupi.

Nadal je trebao da nastupi tokom četiri različita datuma, dok bi za svaki dobio po dva i po miliona evra. Jedan od glavnih krivaca za to što se on nije pojavio očigledno je i agent "El Matadora", Karlos Kosta, koga je Borges oštro kritikovao.

– Karlos Kosta je nitkov i to sam mu i rekao, ali njega baš briga za to. On veruje da može da radi šta hoće jer je Rafael Nadal iza njega. Ali, reći ću vam nešto… Da bismo mi tužili prema mom mišljenju najboljeg u istoriji, samo zato što je njegov menadžer nitkov, meni uopšte nije smešno. Istina je, međutim, da ako vam neko nanese toliko štete koliko je on nama, onda nemate izbora, počeo je Borges, a potom je otkrio još šokantnih detalja:

– Trebao nam je četvrti datum jer Nadal ne bi došao za manje od četiri datuma za koje bi dobio po 2.500.000 evra. Za manje od 10 miliona evra on ne bi došao na turneju.

Španac bi, na taj način, zbog suvlasnika Svetskog padel centra i Sport dizajna mogao biti olakšan za deset miliona evropskih novčanica, ukoliko sud potvrdi navode argentinskog biznismena.

BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)