MARIJA ŠARAPOVA SE PORODILA, A ONDA... Slavna teniserka prvi put snimila dete, ali ne kao ostali roditelji (VIDEO)

Novosti online

04. 08. 2022. u 16:07

NEKADAŠNjA zvezda ženskog tenisa Marija Šarapova postala je nedavno majka, a danas je prvi put objavila snimak novorođenčeta.

МАРИЈА ШАРАПОВА СЕ ПОРОДИЛА, А ОНДА... Славна тенисерка први пут снимила дете, али не као остали родитељи (ВИДЕО)

Isntagram / Marija Šarapova

Podsetimo najpre, slavna Ruskinja je već dve godine u srećnom braku.

Šarapova je od 2018. godine u vezi sa britanskim biznismenom Aleksanderom Džajlksom, sa kojim je veridbu obavila u decembru 2020.

U aprilu 2022. par je saopštio da očekuje prvo dete, a 15. jula Šarapova je obelodanila da je još prvog dana jula na svet donela sina.

Danas je objavila snimak na kome je, zapravo, nekoliko video-segmenata dok doji novorođenče, ali je tome pribegla iz posebnog razloga - pozvala je mlade mame, koje su se prvi put porodile, da joj se pridruže u jednoj onlajn pričaonici, u kojoj bi delili svoja iskustva:

Ime Mašinog sina je, podsetimo, Teodor, koje nije retko ni u Srbiji.

- Najlepši, najizazovniji i najveći dar koji je naša mala porodica mogla da dobije - poručila je Šarapova na Instagramu pomenutog 15. dana jula.


Poreklo imena Teodor


Samo ime Teodor, inače, potiče iz vremena starih Grka.

U pitanju je spoj reči "teos", što znači "Bog", odnosno "doron" - "dar", te ime označava "dar od Boga". Izvedeno ime od toga u srpskom je i Božidar, te varijante nastale iz tepanja, Božidarko, Boža, Darko...

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)