NAVIJAČICA TUŽI KIRJOSA: "Popila je 700 pića i ne zna za sebe"

Novosti online

23. 08. 2022. u 16:01

NAVIJAČICA koja je bila privremeno izbačena sa finala ovogodišnjeg Vimbldona posle žalbi Nika Kirjosa, rešila je da tuži Australijanca zbog ove, kako ona smatra, "nepromišljene i potpuno neosnovane optužbe"

НАВИЈАЧИЦА ТУЖИ КИРЈОСА: Попила је 700 пића и не зна за себе

Foto: Tviter printskrin/ Wide World of Sports

Kirjos se tokom jedne promene strana u finalu Vimbldona protiv Novaka Đokovića požalio sudiji u stolici da ga jedna navijačica ometa tokom servisa. Kirjos je tada optužio navijačicu, koja je kasnije identifikovna kao Ana Palus, da ga proziva iz prvog reda i da je "van sebe od alkohola jer je popila 700 pića".

- Tokom finala, Kirjos je izneo nepromišljenu i potpuno neosnovanu optužbu na moj račun. To je izazvalo moje privremeno izbacivanje sa tribina, ali je rezultiralo i velikom štetom i stresom jer je sve to videlo i pročitalo nekoliko miliona ljudi širom sveta - navodi u saopštenju Palusova.

Ona ističe da je postupak pokrenula kako bi sprečila da se ovakve stvari ponavljaju, ali i radi lične satisfakcije.

- Nadam se da će gospodin Kirjos shvatiti da je naneo štetu meni i mojoj porodici i ponuditi brzo rešenje po ovom pitanju - poručila je Palusova i dodala da će sav novac od tužbe uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Nemio događaj desio se tokom trećeg seta meča u kome je Novak Đoković osvojio 21. grend slem titulu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MNOGI SU MU OKRENULI LEĐA: Argentinac se našao Đokoviću kada mu je bilo najteže i sada je sve ispričao