MEKINRO: "Đoković ne može da igra na Ju-Es openu? To je glupost!"

Novosti online

23. 08. 2022. u 16:25

LEGENDARNI američki teniser Džon Mekinro smatra da je glupost i nečija neslana šala što Novak Đoković ne može da uđe na teritoriju SAD.

МЕКИНРО: Ђоковић не може да игра на Ју-Ес опену? То је глупост!

FOTO: EPA

Makenro je ponovio svoj raniji zahtev vlastima SAD da dozvole najboljem teniseru svih vremena da nastupi na četvrtom grend slemu sezone.

- Mislim da to nije fer, to je obična glupost. Ja bih se vakcinisao, ali njegova uverenja su veoma jaka i vi morate to da poštujete. U ovom trenutku smo dve i po godine u pandemiji i ljudi širom sveta već znaju sve o tome. Živimo u pandemiji već više od dve godine i oni ne dozvoljavaju Đokoviću da igra? Mora da se šalite – rekao je Mekinro, koji je ranije više puta apelovao na nadležne vlasti u SAD da dozvole Đokoviću ulazak u zemlju.

Mekinro tvrdi da je u odsustvu Novaka najveći favorit za titulu u Njujorku Karlos Alkaraz, ali među potencijalna iznenađenja svrstava i senzacionalnog šampiona Sinsinatija Bornu Ćorića.

– Stavio bih i Hrvata Bornu Ćorića među favorite, jer znam kako je dobro igrao u Sinsinatiju. Među favoritima se nalazi čak 15 tenisera. Međutim, ako bih morao da izdvojim samo jednog favorita, onda bi to bio Alkaraz. On je izvrstan teniser i fizički je moćan – zaključio je četvorostruki šampion Ju-Es opena.

Žreb za Ju-es open je u četvrtak, a Novakovo ime je među nosiocima. S druge strane, na zvaničnom sajtu našeg asa u sekciji "kalendar" stoji obaveštenje "U ovom momentu nema zakazanih turnira".

Bonus video - Nove zvezde srpskog sporta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ SAZNAO KAD IGRA! Poznato kad Nole kreće u pohod na Šangaj