TO JE KAO DA IGRAŠ TENIS SA NOVAKOM: Roni O' Saliven uporedio sebe sa Đokovićem

Tanjug

24. 08. 2022. u 11:56

SEDMOSTRUKI svetski prvak u snukeru Roni O'Saliven uporedio je svoj stil igre sa načinom na koji Novak Đoković pobeđuje rivale na teniskom terenu.

ТО ЈЕ КАО ДА ИГРАШ ТЕНИС СА НОВАКОМ: Рони О Саливен упоредио себе са Ђоковићем

Foto: Jutjub printskrin/Snooker Planet, wikipedia

Šampion u snukeru O'Saliven uporedio je sebe sa Đokovićem.

On je priznao da mu je teško da stalno igra na visokom nivou.

- Većinu vremena igram na prilično visokom nivou, a to je zaista teško. To je kao da igraš tenis sa Novakom Đokovićem. Dobiješ prvi set 6:4, daš sve od sebe, ali onda on počne da prodire u tebe i vidiš im na licima: Ne mogu više da se nosim sa ovim momkom - istakao je 46-godišnji O'Saliven.

Ipak, kaže da nekako pronalazi način da dominira u snukeru.

- Možete da osvojite jedan frejm, dva ili tri, ali pre ili kasnije sve se raspadne. Nije kriv protivnik, samo mu se urušava igra i psihologija. Na kraju im se sve sruši. U mojoj glavi u tom trenutku postoji misao: "Ti ne možeš da nastaviš u istom ritmu, ali ja mogu". Neka rezultat bude 4:4, ali ja ću da povisim na 12:4. Protivnik daje sve snage da dođe do 4:4, ali ne može da nastavi - rekao je O'Saliven.

Novak Đoković nalazi se u grupi nosilaca pred sutrašnji žreb za Ju-Es open, iako su šanse da zaigra na terenima Flešing medouza minimalne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?