ĐOKOVIĆ JE U SVAĐI SA NADALOM I POVLAČI SE IZ TENISA: Sraman pokušaj da se obmane teniska planeta - šire se gnusne laži o srpskom asu!

Novosti online

09. 09. 2022. u 22:28

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković odmara se u Beogradu, deluje da ne haje mnogo što mu američka vrhuška nije dozvolila da kroči na njihov kontinent, a polako kreću i pripreme za svadbu njegovog brata. Međutim, iako se slegla prašina oko vakcinalnog statusa kralja "belog sporta", pojedini ne mogu bez njega, a pokušavaju na njemu i da zarade.

ЂОКОВИЋ ЈЕ У СВАЂИ СА НАДАЛОМ И ПОВЛАЧИ СЕ ИЗ ТЕНИСА: Сраман покушај да се обмане тениска планета - шире се гнусне лажи о српском асу!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, jedan korisnik Jutjuba napravio je lažni nalog na kome je objavio stare snimke srpskog asa.

Dotična osoba pokrenula je navodni "lajvstrim" podkasta koji se emitovao iznova i iznova, a naslov je glasio "Novak Đoković o povlačenju iz tenisa 2023. godine i svađi sa Rafaelom Nadalom, uživo vesti sa Ju-Es opena".

Kako je sve to objavio nalog imena "Ju-Es Open Tenis Čempionšip", koji je na sve to ukrao i zvanični logo Otvorenog prvenstva Amerike, mnogi ljubitelji tenisa su naseli i pomislili da se radi o autentičnoj ispovest srpskog tenisera.

Foto: Printskrin

Tako je u jednom trenutku više od 50 hiljada ljudi gledalo "ispovest" Novaka Đokovića sa Ju-Es Opena koja je prikupila na sve to još oko 8 hiljada lajkova i nastavila je da se širi među internet korisnicima koji nisu bili svesni činjenice da je u pitanju gnusna laž.

Naravno, dobra vest je da Novak Đoković definitinvo ne planira da se povuče tokom 2023. godine, niti je u svađi sa El atadorom, a samo je pitanje trenutka kada će Jutjub ugasiti nalog koji širi laži o njemu, čak i dok ne igra...

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?