NOVAK ĐOKOVIĆ, PROMENA PLANA: Srbin se odlučio na ovaj potez iz emotivnih razloga

Novosti online

18. 09. 2022. u 11:41

Srpski teniser Novak Đoković nakon zabrane nastupa na američkoj turneji, zaključno sa poslednjim gren slemom sezone Ju-Es openom, vraća se na teren krajem ovog meseca.

НОВАК ЂОКОВИЋ, ПРОМЕНА ПЛАНА: Србин се одлучио на овај потез из емотивних разлога

FOTO: Tanjug/AP

To će učiniti na ATP 250 turniru u Tel Avivu, koji počinje 25. septembra, a ono što je još zanimljivije Srbin je prihvatio da igra i dubl.

Partner će mu biti nekadašnji peti teniser sveta u ovoj konkurenciji Džonatan Erlih, koji će se ovim turnirom oprostiti od aktivnog igranja tenisa.

Biće to poslednji turnir za iskusnog Izraelca koji je već sada kapiten Dejvis kup tima, a i Novaku će biti posebno emotivno da igraju zajedno.

Svoju jedinu dubl titulu u karijeri Novak Đoković osvojio je baš u tandemu sa Džonatanom Erlihom.

Bilo je to davne 2010. godine na Kvinsu, a Đoković i Erlih napravili su senzaciju na tom turniru. Prvo su savladali domaće takmičare sa vajld kartom Delgada i Maraja, zatim brazilsku kombinaciju Melo - Soareš, a u četvrtfinalu i druge nosioce Mudija i Normana. U polufinalu bili su bolji od Francuza Benetoa i Ljodre, a u finalu su nadigrali Karola Beka i Davida Škoča.

Novaku je to bila jedina titula, dok ih je Erlih osvojio čak 22. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (2)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!