NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O TEMI DANA: Otkrio šta misli o bubi koja nosi njegovo ime (FOTO)

Novosti online

07. 10. 2022. u 20:06

NOVAK Đoković nakon Tel Aviva furiozno igra i u Astani. Pokazuje srpski teniser obrise igrača kakav je bio u prethodnim godinama, a pride dobio je i čast da novootkriveni insekt nosi njegovo ime.

НОВАК ЂОКОВИЋ ПРОГОВОРИО О ТЕМИ ДАНА: Открио шта мисли о буби која носи његово име (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Podno Ljubovije otkrivena je nova vrsta buba koja je ponela ime "Duvalius đokovici", a čak su i novinari u Kazahstanu došli do te informacije i upitali ga na pres konferenciji za mišljenje.

- Veoma sam zahvalan što su mi dali tu čast. Mislim da je retko da retka vrsta insekta ili životinje dobije ime po živoj osobi. Privilegovan sam i počastvovan, rekao je Đoković i tako pokazao veliko poštovanje prema naučnicima koji su odlučili da ovako nazovu vrstu insekta.

Nakon naučnog, usledilo je i tenisko pitanje. Novak Đoković će u polufinalu igrati protiv Danila Medvedeva.

- Slični smo kada je napad u pitanju, ima solidan bekhend, ne pravi mnogo grešaka, tera te da trčiš i da zaradiš svaki poen, ali to je bila moja formula tokom cele karijere. Očekujem fizički težak duel, veliku borbu i duge poene. Nadam se da mogu da serviram dobro, znam sve o taktici za taj susret, ali ne želim previše da pričam o tome medijima, zakključio je Đoković sa osmehom.

Podsetimo, oglasio se i glavni kritičar Novaka Đokovića Ben Rotenberg koji je ismevao Đokovića zbog toga što je buba dobila ime po njemu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i trening sa Kecmanovićem

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta