NADALOVE REČI OSTAVILE SVE U NEVERICI: Evo šta je Španac rekao o odluci da Novak Đoković može da igra na AO

Novosti online

17. 11. 2022. u 19:48

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal završio je učešće na Završnom turniru u torinu, a posle pobede nad Kasperom Rudom govorio je i o Novaku Đokoviću.

НАДАЛОВЕ РЕЧИ ОСТАВИЛЕ СВЕ У НЕВЕРИЦИ: Ево шта је Шпанац рекао о одлуци да Новак Ђоковић може да игра на АО

Foto AP

Vlada Australije potvrdila je danas da je Novak dobio vizu i da će moći da nastupa na Australijan openu u januaru.

Nadal je pobedom protiv Danca završio sezonu u kojoj je osvojio četiri titule, uključujući i Australijan Open u odsustvu Novaka Đokovića, kome je bio zabranjen ulazak u Australiju.

– Tenis je bolji kada su svi najbolji igrači na terenu. Prošle godine je bio veliki haos i nije bilo dobro za naš sport, ali to je prošlost. Najbolja je moguća vest to što će Novak moći da igra. Srećan sam zbog njega, zbog turnira i zbog igrača – izjavio je Nadal.

Rafa se osvrnuo i na učešće u Torinu.

– Ne znam koliko mi je još ovakvih mečeva potrebno. Suština je bila u tome da budem konkurentan protiv vrhunskog igrača. Satisfakcija mi je što sam posle teških dana igrao sa pravim stavom i što sam juče dobro trenirao. Dao sam sve od sebe do samog kraja – kazao je Rafael Nadal.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.
 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.
 

BONUS - Najaktuelniji video-snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um