ĐOKOVIĆ JE IMAO NEŠTO VAŽNO DA PORUČI: Srbin se javio pred start nove sezone

Novosti online

15. 12. 2022. u 08:48

Novak Đoković, trenutno peti teniser sveta po ATP listi, polako završava pripreme za predstojeću tenisku sezonu, koja će za našeg igrača početi 2. januara na turniru u Adelejdu.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ИМАО НЕШТО ВАЖНО ДА ПОРУЧИ: Србин се јавио пред старт нове сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, naš igrač će se za turneju u Australiji spremati u Dubaiju, gde ga od 19. decembra očekuje nastup u Teniskoj svetskoj ligi, takmičenju koje podseća na Hopman kup.

Đoković će pre Dubaija ići u Dohu, gde će prisustvovati finalu Svetskog prvenstva, a zatim ide put Emirata, gde će u timu sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom probati da dođe do titule.

Pred turnir u Dubaiju, Đoković je na društvene mreže postavio video-poruku u kojoj poziva sve navijače u Emiratima da dođu na turnir i podrže njegov tim.

- Veoma sam uzbuđen što ću nastupiti na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom, radujem se jer ćemo podeliti neke sjajne trenutke i na terenu i van njega. Neka velika imena će učestvovati, i siguran sam da će biti veoma uzbudljivo za sve koji vole tenis, i siguran sam da ćemo na najbolji način pokazati šta znamo na terenu i doneti vam dosta smeha, pozitivne energije i zabave za sve navijače i novu sezonu započeti na najbolji mogući način - izjavio je osvajač 21 grend slem titule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Već je poznat raspored Noletovih duela u Dubaiju. On će 20. decembra igrati protiv Zvereva, dan kasnije, 21. decembra, protiv Nika Kirjosa, dok će 23. decembra odmeriti snage sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Prvi pravi izazov za Novaka u sledećoj sezoni počinje 16. januara, kada kreće Australijan open, na kom će Đoković pokušati da dođe do jubilarne desete titule u Melburnu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NIKADA JE NEĆU ZABORAVITI: Pevač doživeo veliku tragediju - bivša devojka mu je preminula na njegovom nastupu