NADAL OSTAO BEZ TRENERA: Razišli se Rafa i Fransisko Rojg

Novosti online

16. 12. 2022. u 13:55

SAMO dan nakon što je Rafael Nadal po peti put postao svetski šampion u tenisu, stigla je šokantna vest - popularni Bik sa Majorke ostao je bez trenera!

НАДАЛ ОСТАО БЕЗ ТРЕНЕРА: Разишли се Рафа и Франсиско Ројг

FOTO: AP/Tanjug

Nadal je objavio vest da ubuduće neće sarađivati sa Fransiskom Rojgom, stručnjakom koji je sa njim od početka profesionalne karijere.

Rojg je počeo da radi sa Nadalom 2005. godine, i zajedno sa njim je osvojio 22 grend slem trofeja.

- Želim da vas informišem da Fransisko Rojg napušta moj tim. On je bio važna ličnost u mojoj karijeri i veoma sam mu zahvalan na svim godinama rada i prijateljstva. Kada smo počeli da radimo zajedno, bio sam dete i zajedno sa stricem Tonijem počeli smo da idemo na turnire - poručio je Rafa preko Tvitera.

Trenerski tim sada čine nekadašnji broj jedan Karlos Moja, koji je 2017. godine ušao umesto Tonija Nadala i Mark Lopez, bivši Rafin dubl partner s kojim je osvojio olimpijsko zlato u dublu na OI u Riju, koji se pridružio 2021. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI Nova zabrana - ovi ruski špijuni i saboteri ne mogu na Olimpijske igre Pariz 2024!