NOVAK Đoković je stigao u Australiju iz koje je pre 11 meseci deportovan, želeći da kroz nastupe na ATP Adelajd, uvodnom turniru nove sezone, uhvati pravi zalet za svoj omiljeni grend slem, Australijan open. Jedna od stvari od koje je strepio je - kako će ga dočekati navijači.

Komentari (6)

Mama

31.12.2022. 20:01

Znamo mi kakva je to bagra.Zavist do neba.Sada kada se javljaju dr.sirom sveta i kazu da je sve namestaljka a vakcine lose oni i dalje pljuju Novaka.Nole zapusi usi i igraj za sebe i pobedi ih sve. Srecno.

Andjelk

01.01.2023. 02:24

Dodješ, vidiš i pobedila. Tako si uvek radio pa su se poplašili, e sad razvali pa šta bude, bitno je da si broj 1, uvek ćeš ostati, zavoleće te oni kad shvate da tenis bez Noleta nije sport.

Zaharije Serak

01.01.2023. 17:46

Naravno ovo nije istina,nazalost istina je da je mojoj djeci najveci idol u to vrijeme,jednostavno lagao.Mislio je da mu moze proci ali nije to Srbija.Nazalos,ponavljam nazalost nije najbolji,jer osim tenisa moras biti i kompletna licnost sto Nole nije.To se ne moze i nije desilo jednom Federeru ili Nadalu.Ti ljudi okolo njega,pravnici,sociolozi,terapeuti,psiholozi jednostavno ne rade svoj posao za koji sam skoro siguran da su odlicno placeni.Nazalost ovo je bila sansa koja se nece ponoviti dugo dugo vremena