Dominik Tim smatra da je Rodžer Federer najveći teniser svih vremena.

Komentari (9)

Milan

07.02.2023. 09:18

Da ne izbacise Novaka zbog one pijane sa US Opena,ti bi Grand Slam video samo na slici….Cuti i pokri se tim klempavim usima i ne balavi puno!!!!!!!!

Maki22

07.02.2023. 09:19

Ма шта нам наприча. Као да у историји није било других тенисера који су пленили својом игром. Једино што пропагандна машинерија није тако радила као данас.

Dr

07.02.2023. 09:40

Novak Đoković po rezultatima je trenutno najjači i prvi teniser.Ali realno Federer je uveo eleganciju u tenis i stil koji nema nijedan teniser. Mislim da ga zato i navijači najviše vole. Za nas je Đoković najbolji i jedini i tako treba da ostane.

Vlado

07.02.2023. 10:30

Pošto će Đoković da ih prešiša sve onda je Federer naj naj, a da Nadal vodi kao prvi onda bi Nadal bio br.1 svih vremena. Šupački je ovo svet.

Tina

07.02.2023. 11:26

Da je Federer osvojio sve sto je Novak osvojio do sada onda bi bila prica da je najbolji teniser u istoriji jer rezultati govore o tome. Ovako, nisi vazne pobede i osvojeni turniri vec lepota igre itd.Sto bi moja pokojna baba rekla:"Mlela usta da ne budu pusta!" Novace,nastavi da pobedjujes i dalje ,igraj dok mozes i zelis ,mi cemo uzivati u tvojim pobedama a oni neka se i dalje dive "lepom igranju"...

komandant 1001

07.02.2023. 23:19

Slušaj mali Dominik, jeste da je Federer gospodin tenisa...ali Nole je gazda tenisa, pa ti se postavi na glavu...teško je tebi anglosanksoncu, priznati da je Srbin nenadjebiv !

Opanak

08.02.2023. 00:28

Pa Fedex jeste vfv najbolji server ikad i tehnicki savrsen , ali tenis nije umetnicko klizanje sa ocenom za tehniku i za uzisak nego surov rezultatski sport. Fedex je takodje daleko medijski i marketinski najforsiraniji sportista sveta i ti je fakat. E sad zamislite velicinu udpeha Novaka koji u svim realnkm parametrima dije Fedeka uz sve prepreke koje mu zspad postavlja, i ima samo jedan kaptalni kiks a to je porsz od Medvedeva na US open kada je dekica Laver bio prestecan, e da tu nije kiksnuo pod svetskom US pritiskom najprimitivnijim bio bi jos dominantniji ali i ovskl je nedostizan odavno. Dokaz o Fefex marketingu je i ovo dalje uporno pisanje i ako je ispao iz trke drfinizivno, ali treba obrnuti jos i jos para na njemu bar kao komentatoru. Nek su oni zivi i zdravi zasluzili su svu slavu tenisku posteno.