NESTVARNA SCENA U BEOGRADU: Novak Đoković došao na koncert "Crvene jabuke", a tamo... (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2023. u 22:15

NOVAK Đoković je izazvao pravu euforiju u glavnom gradu Srbije.

НЕСТВАРНА СЦЕНА У БЕОГРАДУ: Новак Ђоковић дошао на концерт Црвене јабуке, а тамо... (ВИДЕО)

FOTO: J. Subin

Dok iščekuje vesti da li će moći da zaigra na mastersu u Majamiju, rešio je da sa članovima porodice ode na koncert grupe "Crvena jabuka".

Tradicionalna osmomartovska svirka čuvenog benda održana je u sredu uveče u "MTS dvorani", a kada je u nekadašnji Dom sindikata ušao najbolji teniser sveta, cela hala je počela sa skandira "Nole, Nole!".

Evo i kako je to izgledalo:

 

Podsetimo, iako je kasno da Novak zaigra u Indijan Velsu, gde su nadmetanja sada u toku, turnir u Majamiju počinje 20. marta i, sudeći po rečima Đokovićevog trenera, Gorana Ivaniševića, "Nole od odlaska tamo nije odustao".

Treniutno nije dozvoljen ulazak u SAD strancima koji nisu vakcinisani protiv SARS-CoV-2 tipa korona virusa, u koje spada i Novak Đoković, ali bi to trebalo da bude dozvoljen o od 11. maja 2023, što bi značilo da će Nole moći da igra na Ju-Es openu ove godine. Ipak, njemu je, kako Ivanišević otkriva, želja da i ranije ode u Sjedinjene Američke Države, na pomenuti masters u Majamiju, o čemu više možete pročitati kada kliknete ovde.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici