STIŽE MALI ĐOKOVIĆ! Novak u moru loših, dobio prelepe vesti: Snajka najboljeg tenisera sveta objavila nešto najradosnije

Novosti online

19. 03. 2023. u 20:56

U moru loših vesti, koje pre svega u poslednje vreme dolaze iz Amerike, Novak i porodica Đoković očekuju i najlepše moguće. Familija najboljeg tenisera sveta sitno broji i čeka prinovu.

СТИЖЕ МАЛИ ЂОКОВИЋ! Новак у мору лоших, добио прелепе вести: Снајка најбољег тенисера света објавила нешто најрадосније

Foto: ATA images

Kralj belog sporta imao je fantastičan start sezone i posle trijumfalne serije u Australiji koju je završio osvajanjem prvog grend slem turnira u godini vratio se na sam vrh ATP liste.

Nedugo zatim oborio je i rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu, ali su kasnije krenuli nešto teži dani.

Prvo eliminacija od Danila Medvedeva u polufinalu Dubaija, a zatim i propuštanje Indijan Velsa i odustajanje od Majamija zbog pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države verovatno će Novaka koštati gubitka prvog mesta na ATP listi u bliskoj budućnosti.

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, Srbin se sprema za sezonu na šljaci, a sada je dobio i fenomenalne vesti i to od svog brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov.

Voditeljka i kreatorka bila je veoma aktivna tokom trudnoće, te nije zapostavila poslovne obaveze, ali uživa i u drugom stanju, za šta je zaslužna njena jača polovina.

Foto: Instagram printskrin/saskaveselinov

Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera - otkrila je Saška za "Hello".

Saška je na Instagramu, uz pomenute citate, napisala: "Još nedelju dana i Angel Đoković će se roditi!".

Ne krije da joj je suprug Đorđe, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, velika podrška u svemu. Jedva čekaju prinovu koja će im, kako su rekli, doneti potpuno novu dimenziju sreće i ljubavi.

Foto: ATA images/Instagram printskrin/saskaveselinov

- Biće to najlepši deo našeg života - slažu se oni.

Saška je i nedavnom objavom na Instagram nalogu otkrila kako je muž tretira:

- Muškarac koga odabereš za životnog saputnika imaće uticaj na sve segmente tvog života: na tvoje mentalno zdravlje, na tvoj mir, na količinu ljubavi u tebi, na tvoju sreću, na snagu kojom se nosiš kroz loše, nekad i tragične situacije, na tvoj uspeh, na način na koji će odrastati vaša deca... i još mnogo, mnogo toga. Zato, biraj mudro.

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina