DA LI JE MOGUĆE OVO!? Novak Đoković na jednoj, ceo TOP 10 na drugoj strani - i opet džaba!

Novosti online

20. 03. 2023. u 22:03

NOVAK Đoković ponovo je skliznuo sa pozicije broj 1 na ATP listi koju mu je preuzeo Karlos Alkaraz. Svima koji su iole upućeni u dešavanja iz sveta "belog sporta" jasno je da je politika jedini razlog za novi teniski poredak, a jedan podatak pokazuje koliko je zapravo srpski as ispred ostatka planete.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ОВО!? Новак Ђоковић на једној, цео ТОП 10 на другој страни - и опет џаба!

FOTO: Tanjug/AP

Radi se o prosto neverovatnom parametru koji je isplivao kao možda i najveće svedočanstvo Noletove dominacije u odnosu na novi teniski talas.

Naime, Novak trenutno ima ukupno 93 osvojene ATP titule u karijeri, dok ostali igrači iz Top 10, imaju zbirno "samo" 74!

Zaista impresivan podatak, a nema dileme da će Đoković želeti da nadmaši i ovaj skor i da će krenuti po rekord čuvenog Džimija Konorsa, koji se zaustavio na 109 ukupno.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade