"MISLILA SAM DA JE GOTOVO, A ONO...": To može samo Novak Đoković

Novosti online

03. 04. 2023. u 12:00

Najbolji svetski teniser Novak Đoković stigao je u Monte Karlo, gde se priprema za učešće na narednom Mastersu.

МИСЛИЛА САМ ДА ЈЕ ГОТОВО, А ОНО...: То може само Новак Ђоковић

Foto: Printskrin

Pošto je gledao evroligaški meč Crvene zvezde na gostovanju Asvelu, u sredu, Nole je u subotu doputovao u Kneževinu i tamo već impresionirao svoju navijačicu.

Preciznije, žena po imenu Rakel podelila je na društvenim mrežama "priču" kako je upoznala Noleta čiji je fan još od Australijan opena 2008. godine.

- Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena - počela je Rakel.

Ipak, nije ostala bez nade da bi mogla da se pozdravi sa idolom.

- Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu.

Ona je objasnila i šta mu je poželela.

- Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu „dramu“ i nerešen GS status i postanete neprikosnoveni GOAT. Nadam se da će vam dozvoliti da igrate na US Openu u avgustu - završila je ona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

LETOVANJE U TUNISU: Poznate cene - pogledajte ponudu za ovu prelepu destinaciju (FOTO)