ĐOKOVIĆ IH NATERAO NA OVAJ POTEZ: Rolan Garos menja pravilo zbog Novaka i Nadala

Novosti online

24. 04. 2023. u 06:46

KADA nešto kažu Novak Đoković i Rafael Nadal , to je "sveto ime". Dva najveća imena u svetu tenisa su se žalili na jedno pravilo tokom prethodnog Rolan Garosa i organizatori su se odlučili na promene.

ЂОКОВИЋ ИХ НАТЕРАО НА ОВАЈ ПОТЕЗ: Ролан Гарос мења правило због Новака и Надала

FOTO: AP

Naime, ovogodišnje takmičenje u Bulonjskoj šumi zvanično će biti održano od 28. maja od 11. juna, a organizatori drugog grend slema u sezoni objavili su određenu promenu kada je u pitanju ovaj turnir.

Promena koja se tiče pravila vezano za noćnu sesiju koja je prethodne godine izazvala velike kontroverze, kad su se Novak Đoković i Rafael Nadal žalili zbog odluke da ona počinje u 20.45 časova, pre svega zbog činjenice da su svoj četvrtfinalni meč završili u 1.15 časova posle ponoći.

Ovoga puta, noćna sesija će početi u 20.30 časova, uz određeni dodatak koji se tiče šoutajma, odnosno odluka da se uvede priredba sa muzikom i zabavom koja će krenuti u 20.00 časova.

U 2023. godini, tvrde iz Rolan Garosa, gledaćemo 11 mečeva u noćnom terminu. Godinu dana ranije bilo ih je 10, uz samo jedan koji je održan u ženskoj konkurenciji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?