NOVAK ĐOKOVIĆ NA ROLAN GAROSU BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nikoga ne mrzim, a ko mene mrzi...

Pitali su novinari na Rolan Garosu Novaka Đokovića da prokomentariše rezultate jednog istraživanja prema kome je njemu upućeno najviše negativnih komentara na tviteru i na fejsbuku od svih igrača.

НОВАК ЂОКОВИЋ НА РОЛАН ГАРОСУ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Никога не мрзим, а ко мене мрзи...

FOTO: Tanjug/AP

- Da li vas to čudi? Da je drugačije, mene bi čudilo. Kobi Brajant je imao sjajan citat za to: "Odlično je kada te neko mrzi, jer se ne mrze dobri, mrze se najbolji." Ne mrzim nikoga u životu, i takve emocije ne gajim, niti tako vaspitavam svoju decu. Mržnja je strašno negativna emocija i ako je neko ima prema meni, to govori o toj osobi – kazao je Novak.

Poručio je i da ne misli da je zaslužio da ga neko mrzi.

- Nikad ništa u životu ne bih promenio. Sve sam radio, u datom trenutku, kako sam znao najbolje. Pravio sam mnogo grešaka, ali sam bar bio autentičan i svoj. Sto puta bih pre izabrao da budem svoj nego da idem niz dlaku sistemu. To je ono što se danas najviše voli i prihvata – zaključio je Novak.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima