NOVAK HRABRI ZEMLJAKINJU I S ROLAN GAROSA PORUČUJE: Napred Olga, tvoje vreme dolazi!

Rekla je Olga Danilović da joj je drago što je ostala na Rolan Garosu, igrajući uz Novaka Đokovića. I Noletu je drago zbog njenih uspeha.

НОВАК ХРАБРИ ЗЕМЉАКИЊУ И С РОЛАН ГАРОСА ПОРУЧУЈЕ: Напред Олга, твоје време долази!

Foto: Goran Čvorović

- Pratim Olgu. Podržavam je uvek, kao što je to bio slučaj svih ovih godina unazad, i prijateljski, i mentorski. Nisam je video, jer igramo različitim danima. Gledao sam je dok je još bila u kvalifikacijama. Odigrala je sjajno, nije izgubila set od početka turnira. Mnogo mi je drago zbog nje – ističe Novak.

Najbolji srpski teniser naglašava da veruje u Olgine sposobnosti:

- Primećujem da je i ona sada počela da veruje više u sebe. Govorio sam joj, i dosta ljudi oko nje su joj pričali, koliki potencijal ima. Ima i fizičke i igračke predispozicije da dogura daleko. Ima jak karakter, kao njen otac, znamo vrlo dobro kakvu je karijeru imao. Taj šampionski gen je u njoj.

Sada, kaže Nole, ostaje samo da se stvari postepeno grade, da se kockice slažu u mozak, da se Danilovićeva okruži dobrim i kvalitetnim ljudima i da pronađe formulu uspeha.

- Rezultati će dolaziti. Veoma je bitno da vodi računa o svom telu, a igra će da napreduje, u to sam siguran. Sad stiče više iskustva igrajući na velikoj sceni – naglašava Đoković.

Novak ističe da će Danilovićeva imati težak zadatak u subotu protiv Ons Žaber.

- Ali, verujem u nju. Slušao sam pažljivo njene izjave posle prve dve pobede i sviđa mi se kako priča i rezonuje. Želim joj svu sreću. Napred Olga! – zaključio je Novak.

      

BONUS VIDEO: ZVEČAN NAVIJA ZA NOLETA: Srbi okupljeni na protestu prate meč srpskog tenisera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna