KAKO JE NOVAK PEHAR "PODELIO" SA SRPSKIM IZVEŠTAČIMA: Lep gest šampiona Rolan Garosa

Novosti online

11. 06. 2023. u 22:32

Došao je Novak Đoković na konferenciju za medije gde ga je čekao pehar koji pripada pobedniku, a po staroj dobroj tradiciji, on je kasnije, po završetku, sišao sa bine i slikao se sa trofejem okružen srpskim izveštačima na Rolan Garosu.

КАКО ЈЕ НОВАК ПЕХАР ПОДЕЛИО СА СРПСКИМ ИЗВЕШТАЧИМА: Леп гест шампиона Ролан Гароса

Foto: Goran Čvorović

- Zadovoljstvo je da vas vidim u velikom broju. Hvala vam što ste došli, i vašim redakcijama, što su vas poslale da izveštavate, da budete deo istorijskog uspeha. Drago mi je što mogu da pehar "podelim" s vama – poručio je Nole.

Strani novinari su bili zadivljeni ovim gestom, neki od njih su nas posle zamolili da im prosledimo fotografiju, pa je tako otišla u svet.

Bonus video: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)