ŠTA TO RADI STEFAN ĐOKOVIĆ? Tata na konferenciji za medije, a njegov sin... (FOTO)

Novosti online

12. 06. 2023. u 08:49

Novak Đoković je postao vlasnik 23 grend slem trofeja, ovo mu je treća titula u Parizu, treći grend slem u nizu, pošto je prošlog leta osvojio Vimbldon, pa Australijan open i nanizao je 21 pobedu na najprestižnijim teniskim turnirima.

ШТА ТО РАДИ СТЕФАН ЂОКОВИЋ? Тата на конференцији за медије, а његов син... (ФОТО)

Foto: Printskrin

Takođe, Nole je postao jedini u istoriji sa barem tri grend slema na svakom velikom takmičenju. I dok tako njihov tata piše istoriju "belog sporta", Stefan i Tara Đoković sa velikom pažnjom prate sa tribina, preko TV-a, a kad se sve završi ne odvajaju se od njega.

Slično se nešto desilo i na Rolan Garosu, po završetku svečane ceremonije i dodele priznanja Stefan se zalepio za tatu Novaka. 

Novak je posle trijumfa nad Kasperom Rudom otrčao najpre da se pozdravi sa njima, da bi posle nekoliko zajedničkih fotografija u Stefanovom društvu stigao i pred medije.

Nije Stefan, međutim, mogao da sedi sa ocem na konferenciji, ali je bio odmah tu pored. Tamo gde je nastala možda i najslađa fotografija dana kada je u pitanju Rolan Garos.

Naime, Stefan je sedeo na stepenicama i sa neverovatnom ljubavlju gledao u Novaka koji je nekoliko metara ispred njega sedeo i davao odgovore na pitanja novinara.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)