"ODMORI SE, PA..." Novak Đoković dobio savet od jednog od najvećih rivala u karijeri

S. R.

13. 06. 2023. u 22:57

TENISKI svet se još divi fenomenalnom podvigu Novaka Đokovića.

ОДМОРИ СЕ, ПА... Новак Ђоковић добио савет од једног од највећих ривала у каријери

Tanjug/AP

Na osvajanju rekordne 23. grend slem titule u finalu Rolan Garosa, čestitao mu je doskorašnji veliki rival Endi Marej, sa kojim je vodio velike bitke godinama. Dok je Srbin ispisivao istoriju belog sporta u Parizu, Škot je bio daleko od velike pozornice, nastupao je na čelendžer turniru na travi u Subronu (Engleska) i na toj podlozi je uzeo prvu titulu još od 2016. godine.

- Velike čestitke za Novaka, ovo je neverovatno dostignuće. Ne kažem da su stvari koje on radi lake, nego ih on čini da izgledaju mnogo lakše nešto što stvarno jesu - samo reči hvale za Srbina ima Marej.

Svaki naredni slem je prilika za uvećanje rekorda, a Marej je Novaku poručio da ne spušta papičicu sa gasa.

- Zaslužio je uspeh. Kada me je pobedio u finalu Rolan Garosa 2016. i kompletirao karijerni slem, malo je izgubio motivaciju nakon toga. Bilo bi dobro da se malo odmori od reketa u narednih nekoliko nedelja do početka Vimbldona - savetuje Endi. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)