"NISAM BIO PSIHOLOŠKI SPREMAN": Alkaraz se još jednom prisetio duela sa Đokovićem na Rolan Garosu

Novosti online

21. 06. 2023. u 19:11

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz još jednom se prisetio duela sa Novakom Đokovićem u polufinalu Rolan Garosa kada je imao problema sa grčevima koji su ga sprečili da u trećem i četvrtom setu pruži dostojan otpor najboljem na svetu.

НИСАМ БИО ПСИХОЛОШКИ СПРЕМАН: Алкараз се још једном присетио дуела са Ђоковићем на Ролан Гаросу

Tanjug/AP

Trenutno drugi reket planete je posle pomenutog grend slema odlučio da malo odmori od tenisa kako se što spremni dočekao početak sezone na travi.

- Otišao sam na Ibicu na tri-četiri dana da se potpuno odmorim. Jedan moj prijatelj je bio tamo, pridružio sam mu se, trebalo mi je malo vremena da isključim mozak i uživam u životu. To je veoma važno - rekao je Alkaraz.

On je uveren da mu se više neće ponoviti situacija koja mu se dogodila u duelu sa Srbinom.

- I on i ja znamo šta je bilo. Nisam psihološki bio spreman za taj meč, nije lako igrati protiv Novaka u tri dobijena seta, ali sledeći put ću biti spreman - zaključio je momak iz Mursije.

Alaraz će sutra u osmini finala Kvinsa igrati protiv Čeha Jiržija Lehečke, dok će Đoković na travi prvi put nastupiti na Vimbldonu (3. - 16. jul).

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)