VIMBLDON 2023. "samo što nije", ali iako se početak trećeg ovogodišnjeg grend slema približio, organizatori su uveli novo, treće po redu pravilo za takmičare iz Rusije.

Komentari (11)

Rade

26.06.2023. 22:08

Ovo nema nikakve veze sa sportom! Da li je Velika Britanija svesna da nema vise Aparthejda? Ovo je samo sopstveno kaljanje ugleda i teniske istorije! Da li ovo civilizacija ili kameno doba?

mp

27.06.2023. 06:43

da sam sa rusima objavio bi sva engleska sabrana nedjela mada je to teško i obimno nedjelo i još traje i stalno i svakom prilikom bi to povlačio da se sav svjet skine sa njiove hipnoze .... najveći pljačkaši, razbojnici, nacisti, rasiste, ubice i još bi se našlo dosta kategorija!!!

Bojan

27.06.2023. 10:29

Ovo je otvoreni rasizam, ništa drugo! Englesko društvo pati od toga, što se više deklarativno odriče svog rasističkog nasleđa, ono jače izbija. Džaba napisa na dresovima sportista, džaba kampanja u medijima, to je stanje njihovog društva koje traje vekovima i potrebno je samo malo duže boraviti tamo da se to oseti. Ovo je velika sramota za najstariji teniski turnir, ali eto, održava se u Engleskoj, organizuju ga Englezi. Sram vas bilo!

bager

27.06.2023. 13:42

Kakoto da nisu nikad uveli slicne mere zabrane i bojkota kad su usa i nato ubijali po svetu,,Irak,Libija ,Srbija ,Sirija,Vijetnam itd itd, bilo je i bojkota olimpijskih igara u SSRU,,zbog rata u Avganistanu,,a posle je usa vojska ratovala skoro 20 godina i ni jednom se ovi briznici nisu javili,,sve je ipak maslo ujedinjeng kraljevstva,oni stoje iza svih podmuklih resenja

Vladimir

27.06.2023. 17:26

Surovost, bezlicnost, silnost je odlika Engleza ( cast izuzecima) ! Velike im oci, a Mozak i cast su skrajnuti. Ako nemogu Mozgom, " Mogu silom i samovoljom" . To ja prevodim kao ODVRATNO ! Samo LUDJAK poistovecuje Sport i Politiku, a to rade oni bilo u : Australiji, Na Zelandu Americi i Kanadi. E vidim zasigurno da i njima dolazi "zuta minuta" na celu sa Amerikom, sporije, ali zasigurno ! Krenulo je ostrvo da se obrusava i talasi se spremaju za "olikovanje" istog ....