DOK se veći deo sveta klanja teniskim uspesima Novaka Đokovića, još uvek povremeno na površinu isplivaju kritičari željni pažnje javnosti.

Komentari (6)

buki

30.06.2023. 00:22

Ako ko ima stav i dosledan je u svim svojim stavovima, onda je to Novak. Pokušala sam da razumem šta je ovaj, kako se već zvaše, hteo da kaže i prevela sam da Novaku zamera što ne izgovara uvek SVE ono što tog trenutka misli, poput Kirgiosa koji bukvalno nema dlaku na jeziku. On očigledno nije čuo za kinesku izreku po kojoj nije pametno uvek reći šta misliš, ali je neophodno uvek misliti ono što kažeš. Kirgios često u toku jednog dana više puta promeni svoje izjave, ali i to bi moglo da se opravda nekom detinjom iskrenošću, samo je pitanje do kada imamo pravo da budemo deca, ali kako objasniti ono Federerovo i Nadalovo mufljuško ćutanje na sve bitne teme današnjice. Klasični konformisti koji se uvek slažu sa većinom, a izjave su im na nivou onih kandidatkinja za mis, gde svaka želi ''mir u svetu i ista prava za svu decu sveta''. Interesantno kako ovaj Danac za takvog Nadala i Federera nije imao komentar. Nije primetio kako su izjave ove dvojice UVEK bla-bla i truć-truć?

Duško

30.06.2023. 06:44

Stara istina je da se uspeh ne oprašta. Đole je visoko iznad toga, on je na nebu, a samim tim još je gore za sve koji ga ne vole - pošto je jedan od nas običnih smrtnika , Srbin. I nije plave krvi gospodo klonovi.

Bojsa

30.06.2023. 11:36

Malo slave za svakoga! Sada bi trebalo da se Novak ponasa kao Kirjos, nema kraja glupostima koje ljudi zamisljaju, a onda izgovaraju! Znaci, ako se ne ponasas po modelu zapada, gde jedino sto treba da kazes je ono sto se ocekuje, onda treba da pljujes po svima i da govoris gluposti, neverovatno!

Aca U Torontu

01.07.2023. 00:33

Najeo se nekog tamo budjavog sira pa halucinira! Neverujem da bi više od 5% publike na bilo kom teniskom dogadjaju zapamtili ko je Fredrik Nilson, a on bi da pouči Novaka kako da izgradi lični brend...