NOVAK IZAZIVAO I RADNIKE OBEZBEĐENJA! Đoković kakvog mnogi ne znaju

Novosti online

01. 07. 2023. u 15:43

NOVAK Đoković ne planira da stane. Na Vimbldonu juri 24. grend slem u karijeri, a njegov nekadašnji trener otkrio je da je podjednako posvećen tenisu bio i kao dečak.

НОВАК ИЗАЗИВАО И РАДНИКЕ ОБЕЗБЕЂЕЊА! Ђоковић каквог многи не знају

Foto: Goran Čvorović

Nema sumnje da se Novak Đoković "naoštrio" za Vimbldon, osvojio je pre toga Australijan open i Rolan Garos, a evidentna je jedna stvar - kod Novaka je prisutna glad, prkos, mentalitet pobednika...

Početaka najboljeg igrača svih vremena prisetio se i Volfgang Rajner, trener koji je sa Novakom  radio 1999. godine, kada se porodica Đoković zbog bombardovanja preselila u Nemačku.

- Tokom pauze za ručak, onaj koji bi prvi završio s jelom uvek je bio Nole. Odmah bi otišao da igra tenis sa nekim pre nego što se vrati na trening. Jednom je čak pitao i ljude iz obezbeđenja da sparinguju sa njim, ističe Rajner.

Posebno se isticao jedan potez srpskog asa.

- Uvek je igrao na terenima broj četiri ili broj osam, imao je poseban bekhend - reči su Rajnera, koji dodaje:

- Kada se ne bi šegačio naokolo, on bi udarao loptu o zid do besvesti ili je samo tražio nego da igra protiv njega. Iznova i iznova. Imao je već i tada "širom otvorene oči" koje pokazuju njegov karakter, znate da je u potpunosti koncentrisan kada je takav slučaj - zaključio je Rajner.

Podsećanja radi, Novaka je 1999. u Nemačkoj dočekao Nikola Pilić, kod koga je trenirao od 12. do 16. godine života.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)