"NE DOLAZITE NA VIMBLDON": Hitno se oglasili organizatori i apelovali na navijače

Novosti online

07. 07. 2023. u 10:08

HAOS na startu Vimbldona sa lošim vremenom je znatno pomerio program turnira. Dešava se da igrači nastupaju dan za danom, što nije praksa na grend slem takmičenjima. Međutim, za danas je najavljeno sunčano vreme i biće pravi spektakl.

НЕ ДОЛАЗИТЕ НА ВИМБЛДОН: Хитно се огласили организатори и апеловали на навијаче

FOTO: Tanjug/AP

Navijače očekuje više nego zanimljiv dan na Vimbldonu, pošto igraju i Novak Đoković, ali i zvezde poput Alkaraza, Cicipasa, Runea i ostalih. Ipak, kako se na licu mesta očekuje mnogo publike, a karte su rasprodate, tako su se organizatori obratili svim navijačima i istakli da će tribine, ali i sva mesta na kompleksu biti popunjena.

- Naš tereni i sva mesta na kompleksu će danas biti popunjena, što znači da će čekati nekoliko sati na prijem. Savetujemo ljudima koji nemaju karte za ulazak u kompleks da ne putuju na Vimbldon.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)