ENGLEZI CRVENE OD STIDA: Skandalozno pitanje za drugaricu Novaka Đokovića frapiralo svet

Novosti online

08. 07. 2023. u 20:47

IZGLEDA da novinari na Vimbldonu ove godine ne obraćaju pažnju. Najnoviji gaf sa terena šokirao je navijače.

ЕНГЛЕЗИ ЦРВЕНЕ ОД СТИДА: Скандалозно питање за другарицу Новака Ђоковића фрапирало свет

Tanjjug/AP

Arina Sabalenka savladala je u drugom kolu Vimbldona Varvaru Gračevu, ali o samom meču najmanje se govori, a pritom nije krivica igračica.

Celom svetu poznato je da je Sabalenka prošle godine proterana sa Vimbldona zbog činjenice da Rusi i Belorusi nisu imali prava nastupa zbog rata u ukrajini. Izuzetak je bila Elena Ribakina koja nastupa pod zastavom Kazahstana.

Zaboravili su organizatori na taj detalj, te je nakon pobede Sabalenka, tokom intervjua na terenu, od voditeljke programa dobila pitanje koje je sve ostavilo bez teksta.

- Očigledno je da želiš da igraš dobro ovde. A znam da hoćeš. Koju to jednu ili dve stvari želiš da uradiš bolje nego prošle godine?

Da li je u pitanju neznanje, nebriga ili kratko pamćenje ostaje pitanje, ali navijači su na društvenim mrežama burno reagovali na ovu situaciju.

Vimbldon, najstariji grend slem koji važi za turnir bogate tradicije ovako nešto sebi svakako ne sme da dozvoli, ali prva nedelja turnira donela je mnogo gafova.

Ipak, Sabalenka je uljudno dala odgovor:

- Bila sam malo zabrinuta kako će sve izgledati kad se vratim pošto nisam igrala prošle godine, ali sad kad sam osetila podršku, neverovatno je. Srećna sam što igram ovde ispred ovih ljudi, rekla je Sabalenka.

Podsetimo, Beloruskinja je u odličnim odnosima sa Novakom Đokovićem koji joj često pruža podršku, a posebno tokom Rolan Garosa kada su navijači bili prilično neprijateljski nastrojeni prema njoj.

Po dolasku u London pred Vimbldon Sabalenka i Novak su se videli i fotografijom ovekovečili susret.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)