HITNA ODLUKA ORGANIZATORA VIMBLDONA: Evo kada se nastavlja meč Đoković - Hurkač

Novosti online

10. 07. 2023. u 00:06

Novak Đoković i Hubert Hurkač su započeli i fantastično igrali meč osmine finala Vimbldona, a on je zbog "sitnih sati" prekinut pred ponoć po našem, srednjoevropskom vremenu. Organizatori londonskog grend slema su "na prelasku" iz nedelje u ponedeljak doneli odluku kada će taj duel biti nastavljen.

ХИТНА ОДЛУКА ОРГАНИЗАТОРА ВИМБЛДОНА: Ево када се наставља меч Ђоковић - Хуркач

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, sjajan meč Đokovića i Hurkača prekinut je posle dva taj-brejka, a biće nastavljen ovog ponedeljka, 10. jula.


Kako su saopštili organizatori, najpre će na Centralni teren u 14.30 izađi Brazilka Hadad Maja i Kazahstanka Jelena Ribakina, a kada one završe svoj duel, dakle oko 16.30 po našem, srednjoevropskom vremenu, svoj megdan počeće da privode kraju Poljak i Srbin.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve o njemu, Vimbldonu, a i generalno tenisu - pratite na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim dobrom ste mestu.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)