HAOS NA VIMBLDONU! Novak Đoković posvađao Britance: "Sramota šta rade"

Novosti online

11. 07. 2023. u 12:03

Novak Đoković ovog utorka izlazi na Centralni teren Vimbldona oko 16 časova za meč četvrtfinala sa redovnom grend slem "žrtvom", Andrejom Rubljovom.

ХАОС НА ВИМБЛДОНУ! Новак Ђоковић посвађао Британце: Срамота шта раде

Foto: Printskrin

Njihov meč sigurno neće mnogo kasniti jer će se pre toga na glavnom stadionu Vimbldona igrati samo jedan ženski singl - Iga Švjontek protiv Eline Svitoline. Tako da ni Nole, ali ni navijači neće doći u situaciju da meč bude prebačen za drugi dan, kao što je bio slučaj u sudaru sa Hubertom Hurkačem.

Tada du navijači pobesneli kupili su karte po paprenim cenama da bi gledali Đokovića i mogli su samo dva seta, pošto je zbog policijskog časa prebačen za sutra.

Čovek po imenu Ruari Volš je dao izjavu za "Dejli mejl" i nije krio razočaranje:

- Ovaj raspored je smejurija. Došao sam ovde u 9 ujutru i čekao do 21 sat samo da bih gledao Novaka Đokovića, a onda oni prekinu meč zbog policijskog časa. Sramota šta rade i nama i igračima - besan je bio Volš koji nije imao karte za sutrašnje mečeve na Centralnom terenu.

I sam Novak je kritikovao potez organizatora, ali i mnogi drugi Britanci, kao i Endi Marej. Krenuo ej sukob na Ostrvu ljudi koji su za Srbina i protiv, a kao po pravilu slično i na teniskom ternu uvek slave oni koji su uz Đokovića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)