"ZNAM JA DA BI ONI TO HTELI, ALI... ETO!" Novak Đoković pred Englezima bez dlake na jeziku: Baš sam skroman, zar ne?

Novosti online

11. 07. 2023. u 20:56

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona, i to 12. put u karijeri, pa i ne čudi njegovo zadovoljstvo.

ЗНАМ ЈА ДА БИ ОНИ ТО ХТЕЛИ, АЛИ... ЕТО! Новак Ђоковић пред Енглезима без длаке на језику: Баш сам скроман, зар не?

Screenshot: RTS

Podsetimo, Đoković je pobedio Andreja Rubljova posle preokreta, nakon čega je ovako počeo da sumira svoje utiske u intervjuu na Centralnom terenu:

- Najpre hvala svima na tribinama, jer ste napravili sjajnu atmosferu i učinili i meni i Andreju zadovoljstvo da igramo u takvom ambijentu. On je odličan igrač, pokazao je to i ovoga puta, a malo je i pokušavao da me zaplaši svojim stenjanjem (smeh), mada je sve to bilo ispraćeno izuzetno opasnim udarcima. On je čovek koji je u Top 10 već nekoliko godina, želim mu sve najbolje i moram da mu čestitam na odlično meču i turniru - rekao je Nole.

Imajući u vidu pritisak koji sledi u završnici grend slem turnira, upitan je kako se nosi sa tim pred polufinale u kome će igrati protiv Janika Sinera:

- Obožavam to! I... Zaista je tako! Mislim da je privilegija kada svi žele da te pobede, kako je to rekla Bili Džin King. Taj osećaj nikada neće nestati, koliko god pobeda da ostvarite. A pritisak ne nestaje, naročito na ovom terenu. Ali, istovremeno, taj teren probudi neke od najlepših osećaja u mom životu, sve ono što sam želeo da ostvarim u tenisu...

Znam ja da oni (rivali) hoće da me pobede, da mi skinu skalp, ali... ne dešava se to još uvek! Baš sam skroman, zar ne? - uz osmeh je zaključio Nole.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve o njemu, Vimbldonu, a i generalno tenisu - pratite na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim dobrom ste mestu.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)