PROCURILO ŠTA JE ĐOKOVIĆ RADIO POSLE MEČA: Neverovatnu informaciju na Bi-Bi-Siju podelio Pet Keš

Novosti online

12. 07. 2023. u 08:07

NOVAK Đoković je bez sumnje najbolji teniser sveta, a pobedom nad Andrejom Rubljovim (4:6, 6:1, 6:4, 6:3) našao se na dva koraka od novih stranica istorije.

ПРОЦУРИЛО ШТА ЈЕ ЂОКОВИЋ РАДИО ПОСЛЕ МЕЧА: Невероватну информацију на Би-Би-Сију поделио Пет Кеш

Screenshot: RTS

Koliko Đoković igra sjajan tenis najbolje oslikava podatak da je do sada izgubio samo dva seta, po jedan od Huberta Hurkača i Andreja Rubljova.

Za nestvarne rezultate zasluge idu njegovom profesionalizmu. Pored treninga, oporavka, analiza, tima koji čine na desetine ljudi, ipak uspeva da iznenadi javnost.

U javnost je isplivao jedan neobičan zahtev koji je Đoković uputio svom timu, a koji igračima poput Rafaela Nadala i Rodžera Federera nikada ne bi pao na pamet!

Neverovatnu informaciju je gostujući na "Bi-Bi-Si" televiziji podelio Pet Keš. Nekadašnji šampion Vimbldona iznenadio je mnoge.

On je podelio informaciju da je Novak u noći između nedelje i ponedeljka, daleko posle ponoći (između jedan i dva ujutru po našem vremenu), rekao Goranu Ivaniševiću da mu nađe snimak svih riternova koje je izveo protiv Huberta Hurkača.

Epilog svega - Đoković je u trenutku prekida vodio sa 2:0 ali posle taj-brejkova, a kasnije jeste izgubio jedan set, ali je u četvrtom oduzeo servis "bombarderu" iz Vroclava i stigao do plasmana u četvrtfinale u kom je kasnije savladao i Andreja Rubljova.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)