NIKO NIJE KAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Britanski teniser podelio neverovatnu priču sa Vimbldona

Novosti online

14. 07. 2023. u 09:36

BRITANCI su toliko lošeg rekli i napisali o Novaku Đokoviću da je Temza mala da ih opere. Tražili su mu mane, kako bi ga što više ocrnili u medijima, ali Srbin im nije ostao dužan.

НИКО НИЈЕ КАО НОВАК ЂОКОВИЋ: Британски тенисер поделио невероватну причу са Вимблдона

Tanjug/AP

Osvajao je silne trofeje širom sveta, a naročito kada dođe na Vimbldon u njihovoj kući se oseća kao domaći. Čini se da su na Ostrvu više shvatili to, pa je ove godine nikada više afirmativnih tekstova o Đokoviću.

Jedan takav se pojavio u britanskim medijima pred polufinale sa Janikom Sinerom, ispričao ga je Lijam Brodi. 

Otkrio je britanski teniser jedan zanimljiv detalj sa kompleksa na kom se održava treći grend slem sezone.

- Kada god pričate sa Novakom vidite da je dobar čovek i da stoji čvrsto na zemlji. Pre nekoliko dana je sedeo i ručao, a moje sestričine su ga prekinule i prišle mu. Sa osmehom im je dao autograme i slikao se sa njima - rekao je Brodi za "TalkSport".

Teško da bi to uradili Rafael Nadal ili neki drugi teniser, jednostavno naš Nole je narodan i uvek je rado svima izlazio u susret za fotografisanje, autogram i druge stvari.

Na kraju je Brodi uporedio Novaka sa Mesijem i Ronaldom.

- Rekao bih da će ljudi shvatiti mnoge stvari o njemu tek kada ode u penziju. Onog dana kada Novak napusti sport shvatiće šta je uradio. Brojke kakve imaju Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo u fudbalu, e to Đoković ima u tenisu. Smatram da mu niko neće biti ni blizu po svim tim uspesima - zaključio je Brodi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)