DA LI SU KLADIONICE POGREŠILE? Neverovatna kvota na Đokovića protiv Alkaraza

Novosti online

16. 07. 2023. u 10:02

PRE početka Vimbldona kladionice širom sveta su proglasile Novaka Đokovića za osvajača trećeg gren slema u sezoni.

ДА ЛИ СУ КЛАДИОНИЦЕ ПОГРЕШИЛЕ? Невероватна квота на Ђоковића против Алкараза

Tanjug/AP

Mizernih 1.60 do maksimalnih 1.80 na Srbinov trofej u Londonu je kvota koja se pamti kada je u pitanju osvajač Vimbldona. I opravdao je Novak ulogu favotita, ubedljivo stigao do finala i meča sa Karlosom Alkarazom. 

A onda preokret, iako Špancu trava nije omiljena podloga, čini se da su ga kladionice malo podigle s obzirom da Novak nije toliki favorit po njima danas u velikom finalu.

Naime na trijumf Srbina se plaća neverovatnih 1.57, skoro kao i na osvajanje pre početka turnira, dok je na Alkaraza 2.45. Da li se čini da su kladionice pogrešile, toliku kvotu staviti na čoveka koji ne zna za poraz na Vimbldonu i četvorostrukog uzastopnog osvajača u prestonici Engleske? Saznaćemo danas...

Podsećanja radi, Đoković i Alakraz igraju u nedelju od 15 časova u finalu Vimbldona u Londonu. Srpski teniser igraće za peti uzastopni trofej na Vimbldonu, ukupno osmi, a 20-godišnji Španac za prvu titulu u svom prvom finalu na tom londonskom grend slem turniru.

Đoković će pokušati da osvoji 24. grend slem titulu i po broju velikih trofeja da se izjednači sa rekorderkom Margaret Kort.

On je sa 23 grend slem trofeja već rekorder u muškoj konkurenciji. Iza njega ostali su Španac Rafael Nadal sa 22 i Švajcarac Rodžer Federer sa 20 grend slem titula.

Alkaras ima jedan grend slem trofej, sa prošlogodišnjeg Ju Es opena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana