NIJE BRED PIT! Na finale Đoković - Alkaraz došao najpoželjniji muškarac na svetu (FOTO)

Novosti online

16. 07. 2023. u 18:31

Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastali su se u dramatičnom finalu Vimbldona, a ne samo da je na tribine došlo mnogo poznatih ličnosti, već i najpoželjniji mušarkac na planeti, odnosno osoba koja je dvaput dobila takvo priznanje.

НИЈЕ БРЕД ПИТ! На финале Ђоковић - Алкараз дошао најпожељнији мушкарац на свету (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Finalni meč na Vimbldonu između ostalih privukao je i proslavljenog holivudskog glumaca Breda Pita i legendarnog fudbalera Dejvida Bekama, a iako su oni tokom svojih karijera mamili brojne ženske uzdrahe, na tribinama je bio i glumac Idris Elba.

On je 2013. od strane "Esensa" dobio nagradu "Sexiest Man of the Year", a dve godine kasnije magazin "Pipl" mu je uručio priznanje "Sexiest Man Alive".

Idris Elba na finalu Vimbldona 2023 između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza / FOTO: Tanjug/AP

Elba, britanski glumac rođen 6. septembra 1972, proslavio se ulogama kao što su Stringer Bel u čuvenoj HBO seriji "The Wire", Nelson Mandela u biografskom filmu o čuvenom borcu za ljudska prava, a za Džona Lutera u seriji "Luter" dobio je Emi nagradu.

Igrao je i u "Američkom gangsteru", "Prometeju", tumačio lik Hajmdela u seriji Marvelovih filmova, a pored glume, bavi se i muzikom, i to kao di-džej, ali i R&B pevač.

Magazin "Tajm" ga je 2016. uvrstio na svoju listu "Sto najuticajnijih ljudi na svetu", što možda i ne čudi jer su filmovi u kojima je glumio doneli zaradu od 9,8 milijardi dolara, a u Americi 3,6 milijarde, usled čega je Idris Elba jedan od 20 najboljih glumaca po prihodima koje donosi poslodavcima.

Podsetimo, prenos meča Novak Đoković - Karlos Alkaraz možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Svi su daleko iza: koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao broj 1?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024