NOVE OPTUŽBE NA RAČUN ZVEREVA: Prvi put se oglasio i teniser

Tanjug

25. 07. 2023. u 14:20

Nemački teniser Aleksandar Zverev negirao je danas optužbe za napad nakon što je kancelarija javnog tužioca u Berlinu zatražila izricanje kazne protiv njega.

НОВЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЗВЕРЕВА: Први пут се огласио и тенисер

Foto AP

"Potpuno odbacujem optužbe. Moji advokati će se pobrinuti za sve. To je sve što imam da kažem", izjavio je danas Zverev, a prenela agencija DPA.

DPA je izvestila da je Okružni sud u Tirgartenu potvrdio prijem tužiočeve prijave 7. jula u kojoj je Zverev optužen za napad. Sud nije saopštio više detalja.

RTL je u petak preneo da je navodna oštećena bivša partnerka Zvereva Brenda Patea, sa kojom Nemac ima dvogodišnju ćerku.

U januaru ove godine, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je saopštila da nema "dovoljno dokaza" da potkrepi optužbe o zlostavljanju u porodici protiv Zvereva koje je iznela njegova druga bivša devojka Olja Šaripova.

Zverev je i tada negirao sve optužbe.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!