Novak Đoković je odustao od mastersa u Torontu, što je naznaka da želi maksimalno spreman da dočeka Ju-Es open koji počinje krajem avgusta, a čije poslednje izdanje je srpski teniser propustio zbog statusa nevakcinisanosti protiv koronavirusa.

Komentari (5)

asad

26.07.2023. 13:40

I drugi ljudi imaju naporne poslove po 40 godina, a zavrse karijeru sa 65 godina. Tako da ne bih puno kukao i zalio Novaka. Ceo zivot mu je put oko sveta, uspesan i bogat. Puno bi se menjali sa njim.

Jedan je Novak

26.07.2023. 17:14

Kakva patetika. Zbog jednog poraza se svi već od njega opraštaju. Naravno da će za godinu dve da prestane sa tenisom. A do tada navijamo za Novaka. Zašto tako mračno? Do finala na Vimbldonu izgubio je samo 1 set. U finalu 3:2. Čemu toliko kukanje i žaljenje? Njega ne treba žaliti.

Vladimir

26.07.2023. 21:40

Dobro je što se Srđan odavno ništa ne pita kada je u pitanju teniska karijera i Novak može da igra još 5 godina u da bude u top 5 igrača na svetu. Šta će da uradi je njegova volja ali po onome što vidim Novaku se i dalje igra tenis i nije mu kao Jokiću košarka to samo posao već način života. Po meni treba da igra dokle god ima volju i želju za tim. Federer koji je 6 godina stariji je tek godinu dana u penziji,a Rafa koji je stariji godinu dana je počeo profi karijeru 3 god pre Novaka i namerava da se vrati 2024, pa ako mogu njih dvojica onda bi trebalo da može i Novak tj trebalo bi da može i više ako je stvarno bolji od njih ili drugim rečima da mu 2028 bude poslednja godina profesionalnog tenisa i ako želi da se odvoji od Federera i Nadala to mu je jedina opcija,jer se i dalje priča o velikoj trojci i ako je originalno bila četvorka ali su Mareja povrede i operacija udaljile dovoljno dugo da ispadne iz priče i sećanja. Novak sada ima priliku da izgradi poslednje veliko rivalstvo,a to je protiv Alkaraza s tim da već za dve godine biće slabiji od njega ali u tenisu se nikada ne zna, Novak je trebalo da pobedi na Vimbldonu imao sve u svojim rukama u taj brejka drugog seta i po nekom pravilu kada je najbliži najvećem uspehu on usere ali ja ne gubim nadu da će uspeti jednom da i to čudo izvede i osvoji 4GS u godini ako ništa drugo bar da osvoji Sinsinati i Monte Karlo pa da bude jedini koji ima sve turnire 1000 serije osvojene po 3x. Toronto mu ne treba