NOVAK NE ŽELI DA POSLUŠA SRĐANA? Englezi bruje o porodici Đoković

Novosti online

17. 08. 2023. u 17:38

NOVAK Đoković u 36 godina igra možda i najatraktivniji tenis na celom ATP turu. Sa druge strane, Srđan Đoković smatra da bi Nole uskoro trebalo da završi karijeru, a njihovim sukobom mišljenja bavili su se i engleski mediji.

НОВАК НЕ ЖЕЛИ ДА ПОСЛУША СРЂАНА? Енглези брује о породици Ђоковић

Foto: N. Paraušić

Novak Đoković nakon dve godine zaigrao je na američkoj turneji, a u Sinsinatiju je govorio i o eventualnom završetku karijere. 

Srbin je istakao da je "još uvek gladan, da želi da osvaja titule". 

- Da nisam motivisan, prestao bih da igram. Uzbudljivo je nakon 20 godina karijere održavati unutrašnju vatru koja me gura ka ostvarenju velikih ciljeva. Želim da nastavim sa osvajanjem turnira, rekao je Đoković u Sinsinatiju. 

Tu dolazi "sukob" sa početka teksta. Novakove reči dolaze samo nekoliko nedelja nakon izjave Srđana Đokovića da bi Nole trebalo da se penzioniše u narednoj godini. 

Engleski "Ekspres" podsetio je na reči oca najboljeg tenisera svih vremena: 

- Očekujem da i nakon završetka karijere Novak Đoković bude priznat zbog učinka na teniskom terenu koji je imao kao igrač. Nadam se da će on karijeru završiti narednoj godini. Moja želja kao oca jeste da prestane da se bavi ovim ekstremno teškim poslom. Što se mojih ličnih želja i ambicija tiče, Novak ih je sve ostvario pre sedam, osam godina. Ostalo, sve je neverovatan bonus. Tenis je samo jedan segment njegovog života, a ne čitav njegov život, rekao je Srđan Đoković. 

Što se navijača tiče, nema sumnje da oni priželjkuju da će Novak Đoković svoju tenisku glad hraniti i u sezonama koje dolaze. 

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)