"IMAO BI ON JOŠ VIŠE DA NISTE VARALI": Košarkaš Partizana žestoko udario na Ju-Es open zbog Đokovića

Novosti online

21. 08. 2023. u 13:36

Posle dvogodišnjeg odsustva iz Sjedinjenih Američkih Država, Novak Đoković se vratio u Sinsinati i osvojio 39. masters u karijeri.

ИМАО БИ ОН ЈОШ ВИШЕ ДА НИСТЕ ВАРАЛИ: Кошаркаш Партизана жестоко ударио на Ју-Ес опен због Ђоковића

Foto: EPA

Epskom pobedom nad Karlosom Alkarazom u finalu, nakon maratonskih tri sata i 50 minuta, srpski as je stigao do novog pehara.

O značaju osvojenog trofeja Đokovića svedoči potez mnogih poznatih ličnosti i klubova, koji su čestitali najuspešnijem u istoriji "belog sporta".

Fudbalski i košarkaški asovi, najtrofejniji srpski klubovi su uputili pohvale Noletu, pojedini su ukazali na to da je Đoković najbolji teniser ikada, dok je bilo i onih koji su zbog srpskog asa odmah krenuli u njegovu odbranu.

Među takvima je i košarkaš Partizana Danilo Anđušić, koji je brutalno odgovorio na društvenim mrežama zvaničnom profilu Ju-Es opena, iako su čelnici Flešinga takođe uputili čestitku Novaku Đokoviću.

Preciznije, sa profila poslednjeg grend slem turnira u sezoni su čestitali Novaku na njegovoj 1069. pobedi u karijeri, a Anđušić je ekspresno uzvratio odgovorom da su varali.

- Imao bi on i više, da nije vas, da niste varali... - napisao je kratko Anđušić, kategorično podsećajući na zabranu s kojom se Novak susreo tokom prošle godine.

Tada mu je zbog nevakcinisanosti bio zabranjen ulazak na teritoriju SAD, kao i automatsko učešće na Ju-Es openu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)