ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: Srpski teniser učestvovao na "Dečjem danu" u NJujorku

Tanjug

27. 08. 2023. u 11:17

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković učestvovao je noćas na "Artur Eš Dečjem danu" na Centralnom terenu u Njujorku uoči početka poslednjeg grend slem turnira sezone, Ju-Es opena.

ЂОКОВИЋ ОДУШЕВИО НАВИЈАЧЕ: Српски тенисер учествовао на Дечјем дану у Њујорку

Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Drugi igrač planete je oduševio navijače na tribinama, pošto je u igri pored reketa za udaranje loptice koristio bejzbol palicu, lopaticu, drvenu dasku, tiganj, saobraćajni znak, reket za stoni tenis.

Manifestacija "Dečji dan" održava se svake godine neposredno uoči početka Ju-Es open u znak sećanja legendarnog tenisera Artura Eša koji je preminuo 1993. godine.

Pored Đokovića učesnici ovog zabavnog događaja bili su i Španac Karlos Alkaraz i Poljakinja Iga Švjontek, inače branioci titula u muškoj i ženskoj konkurenciji na ovom turniru.

Poslednji grend slem u 2023. godini biće odigran od 28. avgusta do 10. septembra u Njujorku. Đoković će igrati u prvom kolu protiv Francuza Aleksandra Mulera. Ovaj meč je na programu u utorak ujutru oko 2.30.

Nole će po 17. put učestvovati na Ju-Es openu, koji je osvojio 2011, 2015. i 2018. godine. Srpski teniser prethodne dve godine nije učestvovao na Otvorenom prvenstvu SAD zbog statusa vakcinacije.

BONUS VIDEO: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)