"A ONDA, ODJEDNOM..." Đoković otkrio šta su organizatori u Sinsinatiju uradili, a da mu uopšte nije prijalo pred finale sa Alkarazom

Novosti online

28. 08. 2023. u 09:20

NOVAK Đoković izgradio je novo veliko rivalstvo, ovoga puta sa Karlosom Alkarazom. Ljubitelji tenisa se nadaju da će već na Ju-Es openu imati priliku da gledaju još jedan klasik ove dvojice majstora sa reketom i lopticom.

А ОНДА, ОДЈЕДНОМ... Ђоковић открио шта су организатори у Синсинатију урадили, а да му уопште није пријало пред финале са Алкаразом

FOTO: Tanjug/AP

Oni su do sada odigrali četiri meča i rezultat je 2:2. Srpski as je svestan koliko je Španac kvalitetan, ali ističe da je i dalje gladan titula.

- On je broj jedan na svetu i jedan je od najboljih u poslednje dve godine - rekao je Đoković i nastavio:

- Naravno da moj tim obraća pažnju na to šta radi i gleda njegove mečeve, ali pretpostavljam da je u njegovom slučaju potpuno isto. Bacio sam se na pod jer mi je bilo kao da sam osvojio grend slem. Završio sam veoma umoran jer smo igrali duge razmene. Sa 36 godina i dalje sam motivisan da pobeđujem. Volim takmičenje i poraz nije opcija za mene.

Dotakao se Đoković još jednom maratonskog finala Sinsinatija koje je Nole rešio u svoju korist posle velike borbe.

- U mojim godinama, svaki grend slem koji igram vidim kao još jednu zlatnu priliku da napravim nešto više i ispišem istoriju. Nervozan sam na mečevima kao i svi ostali. Ljudi misle da nije tako, ali greše. U Sinsinatiju sam igrao noću svaki dan i odjednom smo igrali finale tokom dana i imao sam fizičkih problema. Karlos je igrao veoma dobro i uvek me tera do krajnjih granica. Mislim da i ja njega guram. Finale u Sinsinatiju je bilo jedno od najboljih koje sam igrao jer je imalo sve: kvalitet, emocije... - zaključio je svetski broj dva.

Podsetimo, Đoković prvi meč na Ju-Es openu igra u noći između ponedeljka i utorka oko 2.30, a rival mu je Francuz Aleksandre Miler.

BONUS VIDEO: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)