"DIVIM SE ĐOKOVIĆU": Alkaraz uputio neverovatne reči srpskom teniseru

Novosti online

03. 09. 2023. u 09:58

KARLOS Alkaraz plasirao se u osminu finala Ju-Es opena. Svestan je da mu je najveći rival za trofej Novak Đoković, pa je posle meča govorio o srpskom asu.

ДИВИМ СЕ ЂОКОВИЋУ: Алкараз упутио невероватне речи српском тенисеру

FOTO: Tanjug/AP

Nije Španac blistao protiv Evansa, trijumfovao je sa 3:1. Ipak, najvažnije za njega je da je uspeo da pobedi. Nole je prethodno nadoknadio minus od 0:2 protiv Lasla Đerea.

Trenutno prvi teniser sveta je istakao da je gledao prva dva seta srpskog okršaja. On je biranim rečima govorio o najvećem rivalu.

- Gledao sam samo prva dva seta, onda sam otišao u krevet. Ali, kada sam otišao, mislio sam da će Novak da se vrati, to je sigurno. Još jednom je pokazao da je jedan od najboljih u istoriji - rekao je Alkaraz i nastavio:

- Mislim da je to bio šesti ili sedmi put da se vrati posle 0:2 u setovima. To je ludo. Imati 36 godina i raditi stvari kao neko sa 20 je neverovatno. Morate to da priznate, to je nešto čemu se divim.

Otkrio i koji mu je cilj na Ju-Es openu na kome brani titulu.

- Volim Njujork, čast je igrati na ovom terenu. Želim da nastavim da igram na dobrom nivou i osetim energiju publike na svakom meču. Moj veliki cilj je da odbranim titulu, to je samo Federer uspeo proteklih godina. Želim da uradim to isto i postanem deo istorije turnira, ali idem meč po meč - zaključio je Alkaraz.

Duel Novaka i Karlosa moguć je tek u finalu. Srbin naredni meč igra protiv Hrvata Borne Goja, a Španac će odmeriti snage sa Italijanom Mateom Arnaldijem.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U RIMU! Da li je moguće da je Novak Đoković ovo doživeo posle udarca flašom u glavu?