MEDVEDEV PREŽIVEO: Rus se kockao, ali nije platio

Tanjug

05. 09. 2023. u 08:17

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je prošle noći pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 2:6, 6:4, 6:1, 6:2.

МЕДВЕДЕВ ПРЕЖИВЕО: Рус се коцкао, али није платио

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj 27-godišnjak, treći na ATP listi, slavio je protiv 13. tenisera sveta posle dva sata i 42 minuta igre po velikoj vrućini u Njujorku.

"Uslovi su zaista bili teški. U jednom trenutku sam pomislio da neću moći da nastavim, ali sam onda primetio da je i on počeo slabije da se kreće i rekao sam sebi da moram da se borim", rekao je Medvedev.

"Tada sam počeo bolje da serviram i to je bio ključ", dodao je on i naveo da se i fizički osećao sve bolje kako je meč odmicao.

Medvedev će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnika Andreja Rubljova, protiv kojeg je dobio pet od sedam međusobnih duela.

"Biće intenzivno, veoma teško fizički. Obično igramo na visokom nivou jedan protiv drugog", rekao je Medvedev.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao