"HOĆU DA PATE..." Karlos Alkaraz poslao brutalnu poruku Đokoviću i ostalim rivalima

Novosti online

06. 09. 2023. u 09:24

IAKO mu je tek 20 godina, Karlos Alkaraz igra kao mator, i da nije Novaka Đokovića pitanje je da li bi mogao iko da igra sa Špancem.

ХОЋУ ДА ПАТЕ... Карлос Алкараз послао бруталну поруку Ђоковићу и осталим ривалима

Foto: AP

Upravo svi očekuju finale Ju-Es opena Alkaraz i Đoković. Poslednje u Sinsinatiju je dobio Srbin, ali pre toga na Vimbldonu Karlos je naneo mnogo patnje Novaku, pobedio ga na njegovom terenu, omiljenom grend slemu uz Australiju.

U razgovoru sa Aleksom Korečom, teniskim ekspertom Eurosporta, Alkaraz je odgovorio na pitanje da li je sada mirniji u pristupu mečevima na grend slemovima.

- Da, istina je. Već sam iskusio važne situacije na grend slemovima. Iako imam samo 20 godina, osećam da imam iskustva u ovim situacijama, što znači da ima mnogo momenata koje sada prihvatam mnogo smirenije nego ranije - rekao je Španac.

A onda je Alkaraz poslao brutalnu poruku Novaku Đokoviću i ostalim rivalima.

- I mogu da igram mirnije, znajući da ako ljudi žele da me pobede, moraće i da pate, trče mnogo, igraju na vrlo, vrlo visokom nivou dugo vremena. Fizički sam dobro, mentalno takođe i igram tenis na visokom nivou, tako da sam sada mirniji - poručio je Karlos.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove