SKANDAL: Crnogorski političar traži da Đoković doživotno bude izbačen iz tenisa

Novosti online

28. 09. 2023. u 18:42

CRNOGORSKI politički analitičar Ljubomir Filipović jer verovali ili ne doživotnu suspenziju u tenisu za Novaka Đokovića.

СКАНДАЛ: Црногорски политичар тражи да Ђоковић доживотно буде избачен из тениса

Tanjug/AP

Crnogorskom političaru zasmetalo je to što se Novak Đoković javno na društvenim mrežama oglasio povodom smrti trojice Srba na Kosovu i Metohiji.

Đoković je objavio fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gde je u sredu uveče održan pomen ubijenim Srbima na Kosmetu.

- Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli – tekst je transparenta čiju je fotografiju Nole objavio na Instagramu.

Sam taj čin bio je dovoljan Ljubomiru Filipoviću da na društvenoj mreži Tviter zahteva da najbolji teniser svih vremena doživotno bude suspendovan iz tog sporta.

- Novak Đoković bi trebalo da bude odstranjen iz tenisa doživotno. Ako ne to, osuđen od normalnih ljudi u svetu. Priključio se državnoj propagandi u pokušaju da teroriste prikaže kao heroje, napisao je Filipović.

Ovaj potez razljutio je i Filipovićeve pratioce koji nisu nimalo blagonaklono gledali na pokušaj da Đokovića prikaže kao lošeg lika u priči i da ga "prijavi" čelnicima ATP... Šta god da je želeo, obilo mu se o glavu jer gotovo da nema nikog od njegovih pratilaca koji su ga podržali.

Podsetimo, u sukobu sa kosovskom policijom u nedelju posle ponoći život su izgubili Srbi Bojan Mijailović, Igor Milenković i Stefan Nedeljković.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)