''NE ZAVISI SVE OD ALKARAZA, PITA SE I ĐOKOVIĆ'' Nekadašnji španski teniser o borbi za prvo mesto

Novosti online

22. 10. 2023. u 09:27

Bivši španski teniser, Nikolas Almagro, smatra da će biti velika borba za prvo mesto na kraju godine između Alkaraza i Đokovića.

НЕ ЗАВИСИ СВЕ ОД АЛКАРАЗА, ПИТА СЕ И ЂОКОВИЋ Некадашњи шпански тенисер о борби за прво место

Tanjug/AP

- Mora da je komplikovano biti u ovoj situaciji. Mislim da je veoma teško nositi se sa ovakvim okolnostima. Znam da je Karlos veoma ambiciozan, znam da je njegov san da završi godinu kao broj jedan. Moraće da ima sjajan Završni masters u Torinu. Pred njim su turniri i videćemo kako će se ponašati. Lično mislim da ima sve pod kontrolom ili bar tako želim da mislim. To ne zavisi od njega, već i od Đokovića, kako je fizički i psihički - rekao je Almagro. - Završnica sezone je malo teža za njega, ali nadamo se da će uz ovaj odmor moću da stigne u Pariz i Torino u najboljem mogućem stanju. Nisam video pad kod Alkarasa, godina je veoma duga, ima mnogo mečeva, mnogo kilometara, slavlja i emocija.

Nikolas Almagro smatra da će Alkaraz izvući pouke iz ove sezone i da mu se slične greške neće više događati.

 - Sve što mu se dešava je normalno. Jasno je da se u narednim godinama ovakve vrste grešaka ili padova na pojedinim turnirima Karlosu neće dešavati - istakao je Nikolas.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)